• Home
  • Over Marvesa
  • Product ranges
  • Product finder
  • Research
  • Specialists
  • Contact
  • News
nl Language
  • nlNederlands
  • enEnglish
  • deDeutsch
  • frFrançais
  • esEspañol
  • plpolski
+31(0)85-7609450
marvesa@marvesa.com
  • Home
  • Over Marvesa
  • Product ranges
  • Product finder
  • Research
  • Specialists
  • Contact
  • News
nl Language
  • nlNederlands
  • enEnglish
  • deDeutsch
  • frFrançais
  • esEspañol
  • plpolski
+31(0)85-7609450
marvesa@marvesa.com

RESEARCH

Anja Diekenhorst
-van der Sande

Nutrition & Application Manager

Anja is verantwoordelijk voor Research en Development bij Marvesa en haar expertise ligt in het creëren van innovatieve producten die de eisen van wetenschap en praktijk combineren. Samen met de klant zoekt zij naar passende individuele oplossingen en ontwikkelt zij producten met een toegevoegde waarde voor de dieren. Een juiste vertaling van wetenschappelijke resultaten is hierbij van groot belang. Anja geeft tevens nutritioneel advies aan klanten in Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië en de Baltische Staten.

Voor advies en/of vragen, neem contact op met Anja Diekenhorst
-van der Sande via +31(0)85-7609460 anja.diekenhorst@marvesa.com

Research
& Development

De veehouderij is gericht op het verbeteren van de technische performance van de dieren. Vanuit deze gedachte vindt Marvesa het belangrijk om te weten wat het effect van onze producten is op dierniveau. Wij werken dan ook nauw samen met vooraanstaande onderzoeksinstituten om proeven te doen met dieren, om te weten in welke mate het product bijdraagt aan een verbetering van de dierprestaties.

Het onderzoek dat we uitvoeren is gedreven vanuit de markt, vragen die leven bij klanten willen we zo veel als mogelijk beantwoorden middels onderzoek. Ook het ontstaan van onze nieuwe producten is klantgericht, met onze klanten zoeken we naar betere efficiëntere producten.

“Wij focussen ons op nutriënten en niet alleen op ingrediënten”

Publicaties
2017-07-04 14:43:27

Hoe kunt u vetverteerbaarheid verbeteren?

Lecifeed®Classic heeft een hogere vetverteerbaarheid dan sojaolie, zo blijkt uit recent onderzoek van Marvesa. Lecifeed®Classic is een vetmengsel met een hoog aandeel lecithine, dat een grote bijdrage levert aan het emulgeren van de andere vetten in het voer. Dit resulteert uiteindelijk in een betere vetvertering van het totale vet in het voer.

Lees meer

Effect van middellang ketenige vetzuren op voederconversie en bacterie profielen in de dunne darm van vleeskuikens

Veel mensen spreken over middellang ketenige vetzuren (MKVZ of in het Engels MCFAs, medium chain fatty acids) of MCT-olie. MCFAs hebben een ketenlengte van 6, 8, 10 of 12 C-atomen. Dit betekent dat we spreken van C6-vetzuren, C8-vetzuren, C10-vetzuren of C12-vetzuren. MCFAs zijn niet aan glycerine gebonden, deze zijn dus in een vrije vorm als zijnde vrije vetzuren (free fatty acids, FFA). MCT betekent medium chain triglyceride, dit is een olie, en wordt daarom ook wel MCT-olie genoemd, een voorbeeld hiervan is palmpitol

Lees meer
Bekijk onze producten

Lecithin as a rich energy source with nutritional performance [English]

Lecithin may be produced from egg yolk, but more commonly used in aquafeed are soya and rape seed lecithin. It is well known that the phospholipids (PL) present in lecithin act as an emulsifier of lipids in the animal stomach and gut, but especially the nutritional benefits of lecithin is why fish nutritionists like to include it in fish and shrimp diets. Lecithin is widely used in feed for larval and juvenile stages of various species of fish and crustaceans, because those developing fish have a limited ability to the novo phospholipid synthesis.

Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Marvesa
  • Over Marvesa
  • Productoverzicht
  • Product finder
  • Research
  • Specialisten
  • Contact
Links
  • LinkedIn Company Page
Gecertificeerd door
Partners
Part of Marvesa Group