Nobacithin products

Noba Vital Lipids heeft Bifosfatin, Nobacithin 50 en Nobacithin Aqua ontwikkeld als efficiënte alternatieven voor vetten en oliën. Die producten hebben namelijk extra fysiologische effecten. Het betreft bijzondere combinaties van ingrediënten op basis van plantaardige lecithine, oliën, vetzuren en propionzuur. De hoge kwaliteit van deze producten wordt veroorzaakt door onder andere de lecithine. Lecithine (fosfolipiden) is een vetachtig product en beschikt over vitamine-achtige eigenschappen.

Artikel: Hoe kunt u de vetverteerbaarheid verbeteren?

Nobacithin 50

Dit product is een specifieke formule van lecithine en is geschikt voor alle diersoorten. Het wordt veelvuldig toegepast voor varkens- en pluimveevoeders. Het is een smakelijk product.

kuiken-noba
Logo-NOBA-Biosfatin

Dit product heeft een lagere viscositeit dan Nobacithin 50 en is hierdoor nog makkelijker te verwerken. Hiermee is het zeer geschikt voor zelf mengende veehouders. Het is geschikt voor alle diersoorten en met name zeer geschikt voor varkens- en pluimvee.

varken-noba
Logo-NOBA-cithinaqua

Nobacithin Aqua is een specifieke formule voor de aquafeed. Het product is NON-GMO. Nobacithin Aqua heeft een positief effect op de pellet kwaliteit.

salmon-noba-aquafeed

“De producten bevorderen de fijne verdeling van vetten in het spijsverteringskanaal en verhogen zo de verteerbaarheid”

De fosfolipiden in Bifosfatin, Nobacithin 50 en Nobacithin Aqua spelen een actieve rol in het metabolisme. Ze behoren tot de categorie van de biologische emulgatoren. Die structuur geeft fosfolipiden hun uitstekende emulgerende eigenschappen. Ze bevorderen de fijne verdeling van vetten in het spijsverteringskanaal en verhogen zo de veteerbaarheid. Die eigenschap speelt een bijzonder belangrijke rol bij de afbraak van vetten bij jonge dieren, zoals biggen bij het spenen. Zowel Bifosfatin, Nobacithin 50 en Nobacithin Aqua bevatten choline, gebonden aan lecithine. Choline speelt een rol bij veel metabolische processen. Choline is een essentieel nutriënt en is onder andere belangrijk voor een goed werkende leverfunctie en stimuleert het immuunsysteem.

    Zeer goed verteerbare energie

    Energietoevoer afgestemd op behoefte

    Bron van natuurlijke choline

    Verbeteren technische prestaties

    Verbeteren vitaliteit

    Ondersteuning voor het immuunsysteem

    Een efficient metabolisme

    Uitstekende stofbinding

Ik ontvang graag meer informatie

2 + 5 = ?